Silmälasit:

Silmälasit ovat tarpeen joko yleislaseina, lukulaseina, kaukolaseina, monitehoina, työlaseina, suojalaseina tai harrastuslaseina. Silmäasit ovat myös osa pukeutumista ja yleisilmettä.

Tärkeintä kaikissa silmälaseissa on, että ne istuvat hyvin eli ovat mukavat ja helpot käyttää ja toimivat siinä tilanteessa mihin ne on hankittu. Silmälaseilla ei hoideta vain taittovirhettä tai muita näköongelmia vaan lasit auttavat myös päänsärkyyn, siristelyyn, silmien rasittumiseen ja silmien väsymiseen.

Kaikki silmälasimme valmistetaan Suomessa, joten meiltä saat laadukkaat silmälasit lyhyellä toimitusajalla.

Kehykset:

Kehysvalikoimamme on laaja ja valittu juuri asiakkaittemme toiveiden mukaan. Meiltä löydät sirot ja ajattomat metallikehykset sekä laajan titan-kehysmalliston, jossa on paljon malleja ja eri värejä.
Mallistot mm. HK-titaniumilta ja Fenno Optiikan omalta laadukkaalta Titanium valmistajalta.

Valikoimissamme on nyt myös paljon trendikkäitä ja värikkäitä muovikehyksiä, joihin tarvittaessa saa korotusnenätyynyt tai varrelliset nenätallat kehyksen istuvuutta helpottamaan.

Kehysmerkkejämme: Etnia Barcelona, Pilgrim, Skaga, LaFont, Xavier Garcia, Tommy Hilfiger, Swarovski, Max &Co, Rodenstock, Silhouette, Bloomdale, Safilo ja monia muita.


Linssit:

Silmälasien linssivalinnassa otamme huomioon valitun kehyksen ja sen asettamat vaatimukset. Selvitämme käyttötoiveesi ja lasiesi käyttötarpeen, ja otamme huomioon aikaisempien linssien käyttökokemukset.

Oikealla linssivalinnalla varmistamme lasiesi parhaan toimivuuden ja näkemisen helppouden eri tilanteissa.

Silmälaseihisi voidaan laittaa yksiteholinssit, kaksiteholinssit, moniteholinssit, toimistomoniteholinssit, näyttöpäätelinssit, aurinkolasilinssit, tai erikoistyölasilinssit ihan käyttötarpeesi mukaan.

Saatat tarvita jopa useammat lasit eri käyttötarkoituksiin.

Linssit valmistetaan nykyisin useimmiten muovista ja niihin voidaan laittaa erilaisia lisäominaisuuksia kuten kovapinta, heijastamaton pinta, likaahylkivä pinta, sinisen valon suodatus, valon mukaan tummuva linssi tai pysyvä värjäys.

Lisäksi linsseissä käytetään tarvittaessa erilaisia ohennuksia.

Silmälaseissa käytämme pääosin Rodenstockin laatulinssejä. Rodenstockin linssivalikoimasta löytyy tämän päivän kaikkein yksilöllisimmät moniteholinssiratkaisut ja myös erikoislinssejä esim. hyvin suuriin voimakkuustarpeisiin.
Linssit mitoitamme ja räätälöimme juuri sinulle valitsemaasi kehykseen, tarkan Rodenstockin Impressionist -mittauskameran avulla. Siten saamme tehtyä aidosti yksilölliset ja toimivat silmälasit juuri sinulle.

Valokoimistamme löytyvät myös Hoyan, Essilorin, Zeissin ja Piilosetin laadukkaat linssit, jotka asennamme samalla yksilöllisellä tekniikalla juuri sinun tarpeisiisi.

Lisätietoa linsseistä löydät Linssiklinikan ja Fenno Optiikan sivuilta


Aurinkolasit:

Silmät on tärkeää suojata voimakkaalta auringon valolta ja uv-säteilyltä. Muistathan suojata myös lasten silmät!
Hyvät aurinkolasit eivät vääristä kuvaa ja linssit ja kehykset ovat laadukkaat ja kestävät.
Ennen kaikkea aurinkolasien tulee istua kasvoilla hyvin, jotta ne kestävät menossa mukana!
Aurinkolasit ovat myös muoti- ja ulkonäköasia! Mallistostamme löytyykin paljon tunnettuja merkkejä kuten Adidas, Zeal, Prego, Pierre Cardin, Fossil, Julbo, Gant, Invu, Swarovski ja monia muita.

Adidaksen trendikäs mallisto on kehitetty urheiluun sopivaksi. Sieltä löytyy oma linssivaihtoehto niin pyöräilyyn, golfiin kuin hiihtoonkin. Kaikkiin malleihin voit tilata vaihtolinssejä.
Niihin on saatavissa myös erillinen ns. adapteri, johon voidaan laittaa käyttäjän silmälasivoimakkuudet.
Lisätietoja saat tuotemerkin omilta nettisivuilta


Näin hoidat silmälasejasi:

Silmälasien huolellinen hoitaminen vaikuttaa huomattavasti niiden käyttöikään.
Pese linssit päivittäin juoksevalla vedellä tai erityisellä linssien puhdistusaineella.
Kuivaa ne kevyesti puhtaalla kankaalla tai mikrokuituliinalla, joka on erityisesti linssien puhdistamiseen tarkoitettu pehmeä ja nukkaamaton pyyhe.
Älä koskaan puhdista linssejä kuivina.

Vältä viemästä silmälasejasi liian lähelle kuumaa, koska kuumuus saattaa vahingoittaa linssien pinnoitetta; esimerkiksi takkatuli, uunin tai astianpesukoneen höyryt.
Älä myöskään mene silmälasit päässä kuumaan saunaan tai jätä silmälasejasi auton kojelaudan päälle.
Pinnoitetut muovilinssit eivät siedä yli +60°C asteen lämpötiloja.

Älä koskaan aseta silmälasejasi lepäämään niin, että linssien pinnat ovat esimerkiksi pöytää tai muuta kovaa pintaa vasten, jolloin ne voivat naarmuuntua.
Kun et käytä silmälasejasi, pidä ne puhtaassa silmälasikotelossa.

Käsittele silmälaseja huolellisesti. Laita lasit päähän ja ota ne pois aina molemmin käsin. Jos työnnät silmälaseja usein päälaelle, kehysten saranat voivat löystyä.

Tuo silmälasisi tarvittaessa meille NäköPisteeseen, niin tarkistamme ja huollamme silmälasisi.